Licentiesleutel toevoegen

In dit document leggen we je in twee eenvoudige stappen uit hoe je je licentiesleutel van het Affiliate Held thema kan toevoegen.

Stap 1: Sleutel ophalen

Zonder (licentie)sleutel kun je het thema helaas niet gebruiken. De eerste stap is daarom het ophalen van de sleutel. Navigeer naar je Affiliate Held klanten account om je licentie(s) te bekijken.

Er wordt een pagina geopend met al je beschikbare licenties. Hierbij is het natuurlijk belangrijk om te kiezen voor: “Affiliate Held – Thema (aantal) site(s)”. Kopieer de licentiecode en ga door naar de volgende stap.

Stap 2: licentie plaatsen in WordPress

  • Navigeer binnen je WordPress dashboard naar: Affiliate Held – Thema > Dashboard
  • In het dashboard vind je een 3 stappenplan wat je kunt volgen voor een succesvolle installatie. Je kunt deze stappen volgen of klikt direct op “Licentie”.
  • Je komt nu op de pagina waar je je licentie kan toevoegen.
  • Voeg de licentie toe door de licentiesleutel in het veld te plakken en klik op “Instellingen opslaan”
  • Gegevens in dit veld zijn versleuteld vanwege gevoelige inhoud. Het aantal bolletjes dat zichtbaar is na het opslaan wijkt af van het daadwerkelijke aantal ingevoerde karakters. Zodra het opslaan succesvol is krijg krijg je een positieve melding dat de instellingen zijn opgeslagen en de Status veranderd van “inactief” naar “actief”:

Succesvol!

Gefeliciteerd! Je hebt nu succesvol het Affiliate Held thema geïnstalleerd. Je kunt nu verder met het inrichten van het thema. Veel plezier!

Vragen of hulp nodig?

Heb je na het lezen van dit document vragen gekregen, kom je er niet uit of wil je gewoon contact met ons? Vul dan ons contactformulier in of stel een vraag in onze community.

    Dit bericht heeft nog geen reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *