Steun ons

Wil je extra geld verdienen door ons te promoten of wil je ons gewoon uit “goodwill” steunen? Dan kun je de “Steun ons functie” gebruiken door het Affiliate Held logo in combinatie met een tekst te plaatsen in de footer van je website.

Zo nu en dan komen er concurrenten, andere affiliate marketeers of ambitieuze ondernemers op jouw website. Als jij een mooie en strakke website hebt door gebruik te maken van ons thema kan het zomaar zijn dat andere dat ook willen.

1. Hoe verdien ik geld met de steun ons functie?

De standaard link is een link naar de salespagina van het thema: https://affiliateheld.nl/thema/. Wil jij ons steunen, maar ook geld verdienen (40% commissie over iedere aankoop)? Dat kan! Het is namelijk ook mogelijk om je eigen PayPro affiliate-ID (Partner ID) toe te voegen aan deze link. Zijn er collega affiliate marketeers op jouw website en zien ze welk te gekke thema jij gebruikt? Dan kan jij daar dus geld mee verdienen.

Geld verdienen door onze software tools te promoten? Lees hier meer: Partnerprogramma

2. Steun ons activeren

We gaan je in een aantal eenvoudige stappen uitleggen hoe je kunt beginnen met de steun ons functie. Als eerste stap Navigeer je via je WordPress dashboard naar Weergave > Editor

Er wordt een pagina geopend met de site editor. Navigeer naar Template onderdelen en vervolgens naar Footer

Wanneer je klikt op footer opent de editor om de footer aan te passen. Let op: in dit voorbeeld maken we gebruik van de startklare footer van Affiliate Held. Klik op de footer en selecteer “Instellingen” waardoor een de instellingen uit worden geklapt.

Kies voor de instellingen: Opties onderste balk > Steun ons

Nu worden er vier opties getoond die het mogelijk maken om de Steun ons optie aan te passen naar wens. We leggen ze je één voor één kort uit.

Je kunt ervoor kiezen om de steun ons functie te tonen mét een tekst of zonder tekst. Wil je bijvoorbeeld alleen het Affiliate Held logo tonen? Vul dan niks is bij dit veld. Wil je de tekst aanpassen van “Gemaakt met” naar bijvoorbeeld: “gemaakt door” of “WordPress thema:” dan kan je dit naar wens instellen met deze functie.

Wil jij het Affiliate Held logo tonen? Selecteer dan deze optie.

2.3 Scheidingsteken

Deze optie maakt het mogelijk om te kiezen welk scheidingsteken je wilt gebruiken.

2.4 Voeg rel=”sponsored” toe

Je kunt deze tag gebruiken om zoekmachines te laten weten dat je een beloning ontvangt in ruil voor de affiliate links die we (met deze functie) op je website plaatsen. Uiteraard moet je dan niet vergeten om de volgende stap toe te passen (invullen van je Partner ID).

2.5 Partner ID

Je Partner ID wordt gebruikt om bij te houden dat jij iemand doorgestuurd hebt naar onze website. Belangrijk dus om in te vullen! Je kunt een Partner ID verkrijgen door een een account aan te maken bij PayPro.nl. Heb je al een account? Dan vind je je Partner ID linksboven in je PayPro dashboard (boven je naam en saldo) zodra je ingelogd bent. Er is ook een andere optie om je Partner ID te vinden, namelijk via het campagne overzicht van PayPro (onder de categorie marketing)

Vervolgens zoek je naar het “Affiliate Held – WordPress thema” en klik je op de campagne:

Er wordt een scherm geopend met de beschrijving en de voorwaarden van de campagne. Scroll naar beneden en vind je affiliate link. Het laatste getal van de affiliate link is je PayPro Partner ID.

Vragen of hulp nodig?

Heb je na het lezen van dit document vragen gekregen, kom je er niet uit of wil je gewoon contact met ons? Vul dan ons contactformulier of stel een vraag in onze community.

    Dit bericht heeft nog geen reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *