Wat is de invloed van het Affiliate Held Thema op de snelheid van mijn website?

Snelheid is al geruime tijd een belangrijke ranking factor binnen Google. Als themaontwikkelaar voelen wij ons dan ook medeverantwoordelijk om de snelheid zo hoog mogelijk te houden op de websites van onze gebruikers.

Wat wij doen om jouw website snel te houden

1. We laden alleen code in die je nodig hebt; al onze blokken zijn voorzien van talloze instellingen maar zijn daardoor dus ook zeer flexibel. Je hoeft alleen maar te gebruiken wat je nodig hebt.
  2. We recyclen code; het schrijven van code doen we het liefst maar één keer. Indien dezelfde stukken code op verschillende plekken nodig blijken te zijn, schrijven we functies om de code te hergebruiken. Dit zorgt ervoor dat we het bestandsformaat zo klein mogelijk houden.
  3. We laden JavaScript in de footer; dit zorgt ervoor dat teksten en afbeeldingen direct zichtbaar zijn voor je bezoeker en de JavaScript ongemerkt als laatste wordt ingeladen.
  4. We minimaliseren JavaScript en CSS; onze bestanden worden gestript van alle onnodige karakters waarbij het thema toch perfect blijft functioneren.
  5. We waarborgen de snelheid met iedere toekomstige update; kwaliteit boven kwantiteit. We zullen nooit functionaliteiten toevoegen die het thema onnodig belasten. Feitje: we gebruiken het Affiliate Held Thema ook op onze eigen websites en hebben daarom zelf ook baat bij een vlotte website.

Snelheidstesten met het Affiliate Held Thema

Om een idee te geven wat de invloed van het Affiliate Held Thema op jouw website is, hebben wij een aantal testen uitgevoerd op onze demo website. Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op. We staan je graag te woord.

GTmetrix

PageSpeed Insights

Dit bericht heeft nog geen reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *