Thema installeren

In dit document leggen we je uit hoe je het Affiliate Held Thema installeert.

Stap 1: child thema gebruiken (optioneel)

Voordat je aan de slag gaat met het installeren willen we je graag op de hoogte brengen dat je ook gebruik kan maken van ons child thema. Om het verschil te ontdekken tussen het normale en het child thema verwijzen we je graag door naar de documentatie hieronder.

Documentatie: Wat is het verschil tussen een parent en child thema?

Stap 2: downloaden

  • Download het .zip-document van het Affiliate Held Thema via de bevestigingsmail die je van ons hebt ontvangen na aankoop óf gebruik de “mijn-account”-pagina op onze website. Let op: de link in de bevestigingsmail kan na enige tijd verlopen, je dient in dat geval gebruik te maken van de eerder benoemde “mijn account”-pagina.
  • Als je gebruik maakt van de “mijn account”-pagina, navigeer dan naar het tabje “Downloads” en klik vervolgens op de betreffende download link om het thema te downloaden.

Let op: zorg ervoor dat je geen bèta versie download. Dit is een testversie en is alleen geschikt voor gebruikers die alvast de nieuwe onofficiële versie van het thema willen testen. Dit is op eigen risico. Klik hier om meer te lezen over bèta versies.

Let op: als je verwacht dat je aanpassingen wilt gaan maken in de code van het thema, dan raden we sterk aan om naast het “parent” thema ook het “child” thema te downloaden. Om het child thema te installeren doorloop je precies dezelfde stappen.

Stap 3: uploaden

  • In het WordPress dashboard ga je naar Weergave > Thema’s.
  • Klik op “Nieuwe toevoegen”.
  • Er opent een nieuwe pagina. Klik op “Thema uploaden”
  • Als je op “Thema uploaden” hebt geklikt, kun je het thema daadwerkelijk gaan toevoegen. Klik op “Choose File” en selecteer het .zip bestand wat je bij stap 2 van dit document hebt gedownload hebt (affiliate-hero-theme.zip).

Stap 4: installeren

  • Klik op “Nu installeren” om het thema te installeren (afhankelijk van de snelheid van je webhostingpakket, zal het Affiliate Held Thema binnen enkele seconden of minuten geïnstalleerd worden).

Let op: krijg je een melding te zien dat de installatie niet gelukt is omdat het bestand te groot is? Bekijk dan dit document voor de oplossing.

Stap 5: activeren

  • Is de installatie gelukt? Klik vervolgens op “activeren” om de installatie af te ronden.

Stap 6: aan de slag met het thema

Heb je bovenstaande stappen succesvol doorlopen? Ga dan verder naar onze snelstartgids om direct aan de slag te gaan met het thema.

Vragen of hulp nodig?

Heb je na het lezen van dit document vragen gekregen, kom je er niet uit of wil je gewoon contact met ons? Vul dan ons contactformulier of stel een vraag in onze community.

    Dit bericht heeft nog geen reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *